Slm arkadaşlar. Cok fazla arkadas cevrem olmadindan burda icimi dokmek ve sizden yardim istemek oldu.
Eşimle uzun suredir beraber ve 2 senedir evliyiz.
Herşey cok guzel giderken, eşim bana cok duşkunken herşey bir an icinde bozuldu. Eşim ailesine cok duşkun ve ben annesi gibi olmadım icin bende hep sorunlar buldu. Ben kendimi bildim bileli hep calistim hayatda kendi ayaklarım ustunde maddi durmayi oğrendim. Bu yuzden evimde fazla ev işi ve yemek bilmiyordum. Eşim bana hep yardım ediyordu ev işlerinde. 1 hafta sonra bebegimi bekliyorum. Ve biz bir ay once kavga etdik, kumar yuzunden. Tartıştık ve ben senden boşanacağım dedim an evden eşyalarını toparlayıp ailesinin yanına koylerine dondu. O gunden beri beni arayıp sormuyor bebegimiz ile ilgili hic bir şekilde yazmıyor. Oysa ki bebek icin cok sevinmisti. Simdi ben 1 aydır tek yaşıyorum ve her an bebegim gelebilir onu cok ozluyorum yanımda olmasını istiyorum. Ne telefonlarımı acıyor nede mesajlarıma yanıt veriyor. Bu durumda ne yapabilirim bilmiyorum. Ortak arkadaşlarımız bile onun inadını kıramıyor. Ailesi hic arayıp sormuyor. Ne yapabilirim kocamı nasil geri getire bilirim.