İş cıkışı arkadaşıma evden bir eşya verecektim. Evin onune geldik biz eşimle ve otoparka girdik, arkadaşım da apartmanın giriş tarafındaki yolda bekliyordu arabasıyla. Yukarı cıkmaya cekinmişte olabilir bilemem, teklif ettim ama illa cık al da diyemezdim, aradı ve canım istersen ben bekleyeyim seni girişte dedi olur dedim. Telefonumun tuşlarında da sıkıntı var şu aralar, ben telefonu kapatmaya uğraşırken, eşim arkadaşıma eşyayı gotureceğim icin '' bir de ayağa hizmet , iyiymiş '' dedi ve telefon acık o arada. Kapattım ve ne olduysa ondan sonra oldu. Dedim ki ne var boyle şeyler soylemesen, hep iyilikten ve karşılıksız bir şeyler yapmaktan bahsediyorsun ve bana her şeyi sorun etme diye telkin veriyorsun ama ettiğin soruna bak, iner veririm cok mu zor dememle adam cıldırdı. Ki ses tonum gayet normaldi, sadece bir şeyi sorun haline getirmenin iyi bir şey olmadığını soyleyen adamın bu davranışları sergilemesine sitem etmiştim. Ben uzatma dedikce ses tonu değişiyor, tamam dedikce hala uzatıyordu. Bu en sinir olduğum anlardan biri benim. Başkaları icin bana laf soyleme diye hala saydırıyor bana. Neyse, asansore bindik ve hala suruyor bu durum, o uzattıkca sinir katsayım arttı ve en sonunda '' inip merdivenden cık, gelme asansorle o zaman''dedim. Ve bunu dememle beni kolumdan tuttuğu gibi asansorun dışına fırlatması bir oldu.

Sonrasında eve cıkıp eşyayı alıp arkadaşıma indirdim ve toplamda 60 saniyeyi bile gecmemiştir bu sure, bir yerlerim de eksilmedi kendim indirince. Buncacık şey icin bunlar yaşandı.
Cok sinirliyim ve gerginim boyle basit bir şeyden bu sonu yaratan biri ciddi bir olayda ne yapar? Sakinleşince benimle konuşmaya calışacak hatta eminim bak bu konuda hatan şu diyecek kendisi kusursuzmuş gibi ama ben onunla asla konuşmayı duşunmuyorum şuan