merhaba
5 yıllık evliyim eşimle anlaşıyorum seviyoruzda birbirimizi hic bir sorunum yok....eşimden dolayı cocuğumuz olmayacak benim icin sorun değil aştım o konuyu..........ama kardeşinin eşi benimle cocuk konusunda dalga gecti...bende uzuldum ama bişey demedim...daha sonra eşim hakkındada sağda solda bazı laflar etti...olmayan laflar cıkardı bizim hakkımızda.....yalan yanlış............eşimin kulağına geldi ve kardeşinin eşiyle konuşmadı........kardeşide sordu neden konuşmuyorsun karımla diye.......oda benim olmayan cocuğumla alakalı dalga gecti dedi.......kardeşide benim karım yapmaz deyip 5 sene konuşmadı bizmle ozur dileyeceksin dedi.........anca oyle affederim dedi...................ama eşim hep aradı ama kardeşi acmadı telefonları............ailesiyle butun kardeşler yanyana geldiler ama bizi almadılar...............eşim bu sebep yuzunden alkol icmeye başladı ve benimle eskisi değil.........eşimin cabasıyla kardeşiyle konuşmaya başladı.......ama şimdi kardeşinin cocuğunun pazar gunu sunneti vargitmelimiyim ???