Merhaba hanımlar, cok uzgunum ağlamadan duramıyorum ve nereden başlasam bilmiyorum. Babamın annemi aldattığını oğrendim. Olay şoyle gercekleşti; annemin telefonunu aldım ablama mesaj atacaktım aşağıda babama yazdığı mesajı gordum. Merak edip baktığımda 2 tane fotoğraf birisinde babam bir kadını opuyor birinde de sarılıyordu. Annem bunu babamın telefonundan bulup kendi telefonuyla fotoğrafını cekmiş, o sırada evde misafir olduğu icin "bu kadın kim" yazıp gondermiş. Gorunce şok oldum ve ağlamaya başladım. Zaten daha oncelerden de kadınlarla olan mesajlarını gorup anneme gostermiştim ama annem bir şey dememişti. Bugun bu olay olunca o sinirle anneme cıkıştım niye bi şey soylemiyorsun filan dedim bağırıp cağırdım. Annem de bizi etkilemesin diye bize soylemediğini aslında babamla kavga ettiklerini vs vs soyledi. Neyse ben babamın yanına gittim utanmıyor musun kızın yaşındaki insanlarla oynaşmaya dedim. Cok bağırdım bir suru şey soyledim şuan hatırlamıyorum bile ne dediğimi. Sonra evden gitti, annem de ben de ağladık saatlerce. Sonra eşyalarımızı topladık memlekete gidiyoruz birkac gun eve donmeyi duşunmuyoruz zaten babam eve gelmez de biz yine de gidelim dedik. Sizden de fikir bekliyorum ne yapalım? Annem pek boşanmayı duşunmuyor

Lutfen sadece fikir belirtin yaptığımız şeylerdeki hataları vs değil cunku şuan yeteri kadar uzgunum.
*Guncelleme*
Biz eve geldik. Babam eve girip kıyafetlerini almış. Bi kağıda da Allah'a emanet olun yazıp para bırakmış. Gecen gun akşam da babam eve geldi kapıyı acmaya calıştı annem de git evimden dedi. Sonraki gun anneme "Beni evden kovdun. Boşanma davası ac" yazdı

Sonra annemi aradı mesajımı okudun mu filan dedi. Annem de sen dava ac koşa koşa gelirim dedi. Şuanda avukat arıyoruz annem ve babam boşanacak. Destek olanlara teşekkur ederim ❤