İyi akşamlar herkese..

Beş yıldır sorunlu giden bir uzak mesafe ilişkim var.

Sevgilim bana karşı aşırı rahat. Bir kere olsun bana cicek almadı. Cok mu onemli tabiki değil. Ama ona defalarca soyledim kendisinden cicek beklediğimi. Sanki inat olsun diye yapmıyor gibi.
Onemli bir gun olsa mesajla bile kutlamaz, tebril etmez. Hayati bir sınav sonucu acıklanır, gun bitene kadar sonucu sormaz ben diyince hatırlar.
Yaşadığım şehirden başka bir yere gitmem gerekir, vardın mı diye sormaz.

Uzak mesafe ilişkisi, ben bir şekilde buluşma ayarlamaya calışırım. O hep mantıklı duşunur duygularını kaybetmiş gibi. Bir delilik yapıp gelemez sevdiğini gormeye.

Ve bunun gibi daha bir cok şey. Onun bana değer verdiğini duşunmuyorum kesinlikle. İliklerime kadar hissetiriyor bunu.
Ama ne hikmetse sebebi her neyse ben bunları soyleyince aklı başına geliyor. Ya da gelmiş gibi yapıp beni oyalıyor. Cunku şimdiye kadar hic bir şey değişmedi.

Bugun de yine boyle bir sebepten tartıştık. Bana dediği laf şu " bence sen benim gibisini bulmuşsun bulandırıyorsun, bu zamanda benim gibisini buldun da beğenmiyorsun. Beğenmezsen beğenme"

Ben bu dediğini kendime bir hakaret olarak mı anlamalıyım. Beni aşağılıyor gibi hissediyorum. Yanlış mı ?