Arkadaşlar bizim eşimle ortak hesabımız var hem face hem Instagram hepsi ortak hepsinde eşimin numarası kayıtlı hesaplara neyse az once Instagram'da dolaşırken yeni onerilen arkadaşlıklar oluyor ya orda bi kız cıktı bizim oturduğumuz yere arabayla 5 10 dakika mesafede bi koyde oturuyor bu kız yakınız neyse baktım kişilerinin arasında yazıyor bu kız icin e bende olmucagina gore esimde kayitliymis demek yada sildi ben gormiyim diye rehberinden falan neyse diğer rehberinde ekli olan kişilerde cıkıyor onlarda doğru hepsi rehberinde olan kişiler bunlar demekki bu kızida ekledi ki Instagram'da cıktı karşıma cok morelim.bozuk mesaj attım sordum nerden bileyim ben diyo geciyo arkadaşlar zaten eşim beni biyere bile cıkarmaktan aciz surekli herşeye para yok diyor artık aklıma acaba başka birimi var hayatında diye dusunceler geliyor cinsel konudada oyle haftada bi hemen ustun koru yapıp geciyor sanki 40 yıllık evli gibi Instagram kullananlar bilir benim fikrim bu sizcede boylemi sonucta rehberde olmasa niye yazsın boyle bisey