Merhabalar,
1.5 yıl once oğlum doğunca calıştığım işten ayrılmak zorunda kaldım cunku oğlumu 9 yıl sonra kucağıma alabildim ve onu bırakmak bana işkence gibi gelmişti. Aslında biraz buyuyunce aynı işime geri donecektim ama eşimin işi yuzunden şehir değiştirmek zorunda kalınca eski işime geri donme imkanımda kalmadı. Sorun tamda burada başlıyor. Oğlum 20 aylık oldu ufaktan iş aramaya başladım ama sabah 8 akşam 5 bir iş bulamıyorum mesaileri hep uzun orneğin sabah 8 akşam en erken 6 yada 6 bucuk cumartesi yarım gun eşimin hafta sonu tatil 2 gun o yuzden ozel sektorde calışmamı istemiyor biraz daha kamusal bi yer olsun diyor orneğin yakında yaşadığımız şehirde havaalanı acılacak oraya uğraşalım diyor ama daha olup olmayacağı bile belli değil ve carşamba gunu iş goruşmesine davet edildim işkur aracılığı ile calışma şartları olarak cok iyi geldi bana. Eşimi dinleyip beklesem mi yoksa gidip bi konuşsam mı? Tabi birde oldu ki işe kabul edildim ve başladım oğluma bakıcı bakacak deneyimli annelerden yorumlar bekliyorum bu surecte beni neler bekliyor. Kafam cok karışık. Bu arada gercekten ihtiyacımız olmasa işe başlamak istemezdim ama gercekten cok ihtiyacımızda var.
iş meselesi eşim ve oğlum
Kadınca0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- iş meselesi eşim ve oğlum