Elti ve davranışları
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Elti ve davranışları
-
03-10-2022, 02:24:06Arkadaşlar konuya nasıl girceğimi bilmiyorum kısa tutacağım . 8 senedir evliyim. Eltim 20 kusur senelik evli. Eşimden 2 yaş buyuk . Evlendiğimiz gun kayınvalidemlerle takışmış galiba yada bilincli yaptı bilmiyorum somurtup oturdu. Yabancı gibiydi. Klasik elti kıskanclığı dedim umursamadım. Yeni evliyken bir kac kez aradı .Kayınvalidemin bana ne ceyizi yaptığını oğrenmek icin battaniye yorgun tarzı şeyler.Sonraları sana daha cok takı taktılar lafı etti. Doğru mu tabiki değil . Bunlar ilk evlendiğim sene yaşadığımız şeyler. Beni hic aramaz bu kadar senede 3 kez konuşmuşuzdur hep eşimi arar msj atar .Eşim ona yaptığımız yatırımlardan bahseder filan . bu arada abisini pek aramaz.Neden bunları anlatıyorsun dediğimde ne yapayım anlattırmadan bırakmıyor oyle yazıyor diyor. Abisigil bizden uzakta yaşıyorlardı . Bizim olduğumuz yere tayinleri cıktı. Gecenlerde annem bizim yoreye ozgu bir borek yapmıştı kayınvalidemleride cağırdık birlikte yedik .Eşim yoktu dışardaydı .Kayınvalidem anlatmış eşime oda oh ne guzel yemişsiniz borekleri dedi .Bu arada eltimde var bunları konuşurken .aaaa getirseydin yaaa eşine paketleyip dedi . Gelseydi ne getireceğim ki dedim . Tam eve gidiyoruz msj cekmiş sana pastaneden borek alıyım mı diye. Pastanedeki borekle el yapımı kesinlikle bir değil alakası yok. İnanılmaz sinirlendim eşim gidip alamıycak sanki . Kendi el yapımı yapıp gel yiyelim dese onu anlıyacağım . Gecen gun benim anneme oğlum cok kızıyor amcama her şeyi niye anlatıyorsun diyor demiş bide kurban olurum ona dedim cok kızdı demiş hic bir şey yokken kendi kendine soylemiş bunları. 2. Hamileliğimi eltime soylediğimde cok şaşırdı duşunuyor muydunuz dedi bildiğin ses tonu değişti . Ne yapmaya calışıyor anlamıyorum .Eşimle surekli kavga ediyoruz surekli msj atması ve araması sebebiyle.