Sacma, gereksiz nasıl anlatacağımı bilemediğim bir konu. 2 gun once erkek arkadaşım bir guzellik yapıp iş yerine cicek gondermiş. Cok mutlu oldum. Aradım teşekkur ettim. (son 1 aydır tartışmalı zamanlar gecirmiştik, son gunlerde duzeltmiştik ve mutluyduk.) Sevgilim de bu hareketiyle gercekten beni mutlu etti. Aynı gun telefonda konuşurken, şakalaşıyoruz. Hediyeleşmek sunnettir falan diye dalga geciyoruz. Erkek arkadaşım da bana evet sen de bana bir tişort falan alırsın yazık değil mi bana hepsi eski dedi guldu. O an şakalaştığımızı biliyorum ve guldum tabi ki dedim. Hatta benim de aklımdan gecmişti, goruştuğumuzde ben de ona bir hediye alırım diye. Severiz birbirimize hediye almayı.
Neyse, akşam oldu. Birden bu muhabbet aklıma geldi. Kendi kendime duşundum, ciceği bana karşılık bekleyerek mi aldı diye. Aradım sevgilmi normal konuşuyoruz dedim ki 'bugun, bana tişort alırsın artık dedin. ciceği karşılığında tişort bekleyerek mi aldın?' dedim. Barbeku ne sacmalıyosun şaka yapmıştım dedi. Ben uzattım konuyu. O da dedi ki cok sacma konuşuyorsun, karşılığında tişort beklesem o ciceği almam gider o parayla kendime tişort alırım, bunu da soylettin ya bana bravo dedi. Cok uzuldum. Kapattık telefonu konuşmadık.
Normalde dışarı cıktığımızda ben kendime birşey alacak olsam bile coğu zaman kendisi alır oder. Bunları da duşundum. Ama o an cok sinirlendim tişort konusuna.
Ayrıca benim kuzenimle beraber dışarı cıkacağız yarın. Bu aralar ikimiz de cok para harcadığımız icin ona telefonda dedim ki, hesabın hepsini sen odeme ben sana bir kısmını vereceğim dedim. Ya dert etme sen falan dedi. Ama bu ay benim icin de cok masraf yaptığını bildiğim icin boyle dedim. Sonra da, tamam oyle yaparız sorun yok hallederiz barbeku dedi.
Tişort konusundan sonra hesabı boluşme teklifimi de kabul edince aklıma takıldı bu konular. Regl donemim yaklaşıyor gereksiz mi sinir yapıyorum. Yoksa para konusunda benden beklentileri mi var bilemiyorum. Normalde boyle duşunmem. Duşuncelidir. Beğendiğimi alır eder. Sizden akıl almak istedim.