Inşallah kilo verirsem...
Benim pıhtılaşma hastalığım var olumden dondum akciğerime pıhtı attı ve hayat boyu kan sulandırıcı corasprin kullanacağım. Bu olay olalı 4 yıl oldu. Hamilelikte cok iyi ve iğnenin dozunu duzgun ayarlayan bir doktor bulmam şart. 9 ay hergun iğne vurulmslıyımki duşuk olmasın ve ben de pıhtı atıp olmeyeyim diye. Iğne kullansam da olum riski yuzdesi yine var. Bende hafif genetik bozukluk var pıhtılaşma ile ilgili. Eşim cocuk istiyor ama bir ara cok ısrar ediyordu şimdi diyor ya sana birşey olursa istemiyorsan beklerim diyor ben de istiyor muyum istemiyor muyum bilemiyorum. Gecen eve bebek geldi bi tane heryeri dağıttı eşim ve ben tekrar soğuduk bir de ablamın Hamilelikte ve bebek buyutmede aşırı yakınması oldu hala devam ediyor ondan da cok soğudum. 4 yıllık evliyiz. 3,5 yıllık da flort donemimiz oldu.
Yani bilmiyorum eşim ve benim kanımdan bize benzeyen ikimize ait bir insan.. Duşununce gozlerim doluyor muthiş birşey olsa gerek. O mnik eller ayaklar o kokusu vs.. Ama korkularım da cok.. Uykusuzluk mesela cok zor olacak nebileyim eşimle uzaklaşmak zorunda kalacağız cinsel olarak loğusslık vs. Cocuk kucuk oluncada baya zor olur..
İlişkide benim icin onemli acıkcası bu.
Nebileyim işte yazın biz gezmeyi cok seviyoruz cocuk olana kadar gez yoksa olmaz gezilmez diyolar cok zor diyolar. Bunları duşununcede korkuyorum acıkcası.
Internetten okudum annelikten korkanlar ona yeteblir miyim den korkuyolsrmış benim oyle bir kaygım yok cok guzel bakarım ama benim de korkularım farklı. Yaşım 24 eşim 29.
Herkes sorup istiyor biz istemiyoruz diyoruz hep. Ama eşim istiyor. O ds tabi duşunuyor bunları.
Cok zor olacak senin icin diyor gece uyanmalar filan. Diyorum amann boşver gez toz ye ic daha gencsin sonra da hayat boyu Boyle mi olacak hic cocuğum olsun istemezsem diyorum sonra da diyorum ama cok guzel olur. Szce ben ne istiyorum.. Sz istediğnizi nasıl anladınız
Not: iğne kullanınca sıkıntı olmuyormuş genelde hamilelikte
Anne olmaya karar vermek
Kadınca0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Kadınca
- Anne olmaya karar vermek