Merhaba kk uyeleri ben de artık pes edenler kulubune giriyorum 2 yaşında Bi oğlum var 5 yıldır evliyim. 5 yıl icinde dışarıdan insanların gıpta ile baktığı ama iceriden b*k gibi bir evliliğim var. Yaşadığım onca şeyi atlattım affettim ama şimdilerde affettiğim icin kendimle savaş veriyorum.
Aylardır pubg mi ne halttır Bi oyuna dadandı yatıyor kalkıyor tuvalette bile oyun oynuyor ya da videolarını izliyor. Ne benimle birlikte plan yapıyor ne oğluyla ilgileniyor. Ha hic mi ilgilenmiyor haftada bir kavga ediyoruz bir gun ilgileniyor sonra yine aynı yerden devam.
Oyun mu ben mi dedim artık en son. Yine oyunu secti. Her sorunu gectim bu cevap bile artık boşanma nedeni benim icin. Mevzu kısa sureli birşey değil bu oyundan once başka oyun bağımlılıkları ve telefon bağımlılığı evlendiğimden beri hic bir değişiklik olmadı ilk zamanlar cok uzerinde durmadım ama altından başka pislikler cıkınca artık telefondan nefret etmeye başladım.
Dun cektim konuştum sanan benim oyunumdan dedi bana. Ben de bu şekilde seni gormek istemiyorum o zaman dedim.
Bugun dilekce hazırlayıp yarın savcılığa vereceğimi soyledim boşanma gercekleşen kadar da ailelerden kimse bilmeyecek dedim. Cunku her kafadan bir ses cıkacak vazgecirecekler beni Bi de yanında dedikodular bitmeyecek bu duruma duşmek istemiyorum
Tamam dedi ona da. İcimde hic uzuntu yok cunku cok fazla yıprandım. Boşanır biraz uzulurum belki ama alışırım yani neye alışılmıyor ki hayatta
Telefon & oyun bağımlılığı - sanırım evliliğim bitiyor
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Telefon & oyun bağımlılığı - sanırım evliliğim bitiyor