iyi akşamlar. ben 8 aylık evliyim. Bana gore sorun eşimin bazı konularda takındığı tavır bir miktar paramız var araba almak icin biriktiriyoruz hala. şimdi alsak da alabiliriz. anladığım kadarıyla eşim kendine guvenmiyor. Yıllar once araba kullandım diyor otomatik vites olması lazım diyor. erteliyor. yaşadığım yerde otobusle bir yere gitmek tam bir cile.
ben de olsun sonra olur diyorum ama bazen de icimden kızıyorum bu tavırda olduğu icin.
Bir diğeri ailem farklı şehirde biz tatillerde gittiğimizde eşim ailemle cok konuşmaz telefonu eline alır oturur kenarda. bir konudan bahsederler o an eşim de fikrini sunsun ilgilensin isterim ama sadece kenarda oturur.
Yine afedersiniz erken boşalma sorunu var. evlendiğimizden beri. Defalarca soyledim. Hep uzerini kapatıyor. Sorunu cozmuyor. Cok defa uzulduğumu ağladığımı bilirim artık ben de boşverdim.
Akşamları da cok muhabbet etmeyiz. film izleriz sonra yatarız. Gittikce bu hayattan sıkıldığımı hissediyorum. Ara ara ayrılsam nasıl olur duşunceleri oluyor kafamda. ne yapmalıyım?
Evlenmeden once nasıldı diyecekler icin: farklı yerdeydik 2 haftada bir goruşurduk ve dolu dolu gecerdi.
eşim ve sorunlar
Kadınca0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- eşim ve sorunlar