Hanımlar cok merak ettiğim bi durum var şuanki ilişkimle ilgili sormadan edemedim sizlere,

7 aylık uzaktan yuruttuğum bir ilişkim var. Ayda 1 o gelir 1 ben giderim 2 kere goruşuruz. Bu zamana kadar onun doğum gunu haricinde ona hediye almadım, yılbaşı - sevgililer gunu gecirdik fakat bu tur gunlerde alınan hediyeleri sahici gormediğimden hediye olayına sıcak bakmadığımı belirttim o da almadı normal olarak.
Oğretmenler gununde malum bir hediye sitesinden cicek hediyesi gonderdi beğendim mi hayır ama tabiki cok mutlu ettiğini hissettirdim.
Onun harici bir cop bile yok hediye ettiği, hani olur yanıma gelirken bak bu cok tatlıydı sana da yakışıcağını duşundum aldım yok, bak bu odana guzel giderdi tarzına da uygun gordum aldım yok. İster istemez kıyas yapıyorum gecmişimden ve etrafımdaki ilişkilerden. 7 8 ay az bir sure de değil, boyle olunca icten ice dolduruyorum kendimi. Bu tur şeyler ister istemez onemlidir ve mutlu eder insanı inşallah kimse '' bi hediye almadı diye...... '' cumleleri kurmaz benim icin.
Yanıma gelince bir ev alışverişi yaparım yemekler hazırlarım misafir oluyor memnun kalsın diye ama ben onun bulunduğu şehre gidince ( memleketim oluyor ) bir yemeğe zor cıkarız anca malum kahvecide bi latte iceriz ve beni otogara bırakır. Ben buyuk boy bile almam hatta o odeyecek diye.
Normalde duşunceli ince ruhlu bi adam ama insanın hic mi aklına gelmez bi hediye almak mutlu etmek. Kendi paramı kazanıp isteklerimi alıyorum cok şukur ama ileriyi duşununce bu adam şık restaurantlara goturmez hediye de almaz diyorum kendi kendime.
Haksızlık mı ediyorum sizce ?