Oncelikle karışık anlatirsam kusura bakmayın lutfen,bu telefona pek alışkın değilim.

Eşimle yaklaşık 2015 ten beri birlikteyiz.Kendisi bir ayrılık yaşamış ve kızıyla yaşayan benden 13 yaş buyuk biri.Bense hic evlilik yapmamıştim.2016 dan beri evli ve iki bebeğimiz var suan.

Acıkcası sorun ne bilmiyorum eşim cok evcimen,harika bir baba,bana karşı genel olarak ilgili duşunceli ve seksi hayatımızda sorun yok.

Ama icimde beni rahatsız eden bir şeyler var.Telefonunda bir kac kere eskiden goruştuğu insanları face araştırdıgini gordum.Bir iki kere de erkek adıyla kaydetme olayını farkettim.Ayrica bu kadın bir kere doğum gunun kutlu olsun mesajı attı. Ve tanımıyorum dedi o an bana.Bunlarin hepsini benim tepkimden cekindigi icin yaptığını duşundum. Hepimiz bazen eskileri duşunuruz diye ama ustunden 1bucuk senegecsede erkek adıyla kaydetmesini hazmedemiyorum. Fiziki olarak aldatmamistir eminim ya da o amacla konusmamistir arkadaş olarak gorduğunu soylemiş olsa da arkamdan is cevrilmiş hissediyorum. Normalde bilmediği numaradan mesaj gelse soyler hemen ama bunu soylemedigine gore kesin konuşmuş diyorum . Emin olamıyorum da ama arkamdan ne donmuş olduğundan belki gecmiş acma artık diyen olur ama ne yapmalıyım? Acikcasi bu aksam icimde biriktirdigim hersoruyu yuzune vurup rahatlamak istiyorum. Ama icimde bastırdıgim ofke o kadar yuksekki tepkimden korkuyorum artık. Bana yol gosterin lutfen