Hayırlı sabahlar
Gunlerdir aklımdan cıkmayan bir konuyu tamamiyle anlatmak istiyorum objektif yorumlara ihtiyacım var

Haftada bir yarım gun gelen bir yardımcım var ismi “ Ayşe “ olsun

Ayşe doğal olarak başka evlere de gidiyor yaklaşık 2 yıldır calışıyoruz

Gittiği evlerden birinin sahibi calışan bir hanım ona guveniyor anahtarını veriyor ki bende oyle

Bir gun o hanımın evinden bahsederken işte cok buyuk ve giyinme odalı vs diye anlatırken bana dedi ki “ oraya gittiğimde goruntulu arar sana gosteririm”

evin hanımı calışıyor evde değil ben tabii cok rahatsız oldum dedim ki “ sakın oyle bir şey yapma olur mu hic ev mahremdir istemem “ bu şekilde konuyu kapattım ama onun bunu yapabilirliği beni gercekten rahatsız etti

Gelelim olay gunune
Her zamanki gibi temizliğe geldi bende dışarı cıktım işlerimi halledip doneceğim o evde yalnız

Evim tabii dağınık zaten oyle olmasa neden cağıracağım ki ama şu da var Ayşe evin o gunku halinden cok cok daha dağınık zamanları da oldu evimin ve onları da gordu hani

Ben dışarda işlerimi hallederlerken bir baktım whatsapp uzerinden peş peşe bana evimin resimlerini atıyor once mutfak balkonunu attı sonra mutfağı sonra oturma odamı

Ben o esnada ona yazıyorum “Ayşe noluyor bana bunları neden atıyorsun?” Cevap yazmıyor atmaya devam ediyor

derken aradım sordum ve bana dediği şu: evi nasıl batırmışsın gor diye (ama once bir bocalama hissettim gercekten)

İyi de ben zaten yarım saat evvel o evden cıktım
Ne halde olduğunu biliyorum bu bir

İkincisi o halde olmasa zaten sen gelemezdin yani iş tanımın bu

Ucuncusu ben zaten geri doneceğim yani goruşeceğiz geldiğimde soyle

Onceki olayı da unutamadığımı eklerseniz ben dedim ki “ Ayşe sen evimin resimlerini başkasına mı atıyordun da yanlışlıkla bana geldi?” Hayır dedi cocuklarının ustune Yemin etti
Haliyle ben uzuldum peki dedim tatlı konuştum fakat o olaydan sonra ceşitli bahaneler ile onu cağırmadım temizlik rutinini bozdum ve asla cağırmak da istemiyorum

Sorum şu asla gunahına girmek de istemiyorum ama ben sizce yanlış mı doğru mu duşunuyorum