Hayırlı akşamlar oncelikle hanımlar, konuyu uzatmadan yazmak istiyorum ve konunun taşınmamasını rica ediyorum. Kuzenim 26 yaşında ve nişanlı. Nişanlısından once yaklaşık 3 yıl goruştuğu bir şahıs vardı. Bazı sebeplerden oturu kuzenim ilişkiyi bitirip sonlandırdı. Yaklaşık 6 ay sonra nişanlısıyla tanışıp evlilik yoluna girdiler. Eski sevgili nerden oğrendiyse kuzenimin nişanlısına sahte bir hesaptan mesaj atıyor. Evleneceğin insana dikkat et benimle şunları şunları yaşadı diyor. Hatta delil olarak kalcasında doğum lekesi var tarzı şeyler yazıyor. Kuzenim kapalı bir kız kendisinde olan acık ve atletli resimleri atıyor ayrıca. Kuzenime sorduğumuzda asla aramızda bişey gecmedi sadece onun kolunda vardı doğum lekesi benimde kalcamda var tarzı şeyler konuştuklarını soyluyor. Bana yalan soylemez. Ama nişanlı bey inanmış gibi ve resmi nikah yapılmış şimdi nisan atılmak uzere bana kendini ispatla demiş. Ben inanmıyorsa bitsin diyorum ama aileme ne diyecem nasıl olacak tarzı şeylerle surekli ağlıyor. Ne yapabiliriz ?