Uvey babam baskıcı biriydi.evlen de evlen diyordu.ben de cehalet mahalleden biriyle hemen evleniverdim.evlilik yurumedi.bes sene şiddet hakaret vs.
Sonra boşanma davasını actım artık.bu kacinciydi.uvey babamın istemeyecegini bile bile geldim.cocuk var dort yaşında.ilk başta uvey babam kabul etti.sonra sorun cıkarıyor, ustume yurumeleri, git evimden drmeler,hakaretler,ille ayri ev tutacaksın diyo.zor dayaniyorum kizlar.uvey babam bir kez de şiddet uyguladı bana.susuverdim.kocam bu kadar kotu
değildi dedim
Buradan gitmem gerek.cocuk anaokuluna gidiyo.haziranda biticek.ev kurmak temmuz gibi olacak.buradan kacmak istiyorum.yeni iş gorudmelerim var.sonra da irtibatını kesecem.bundan sonra bu insanların anne baba demek istemiyorum olusune de dirisine de gitmem.annemi de sildim.hic sesini cikarmiyo.bunsldim.nafaka vermiyo kocam.cok kısıtlı bir butce ile hayata atılacak korkuyorum zira uvey babayla daha uzun kalamicam.gitmem icin herşeyi yapiyo.panik atak oldum.ruyalaruma giriyo.is yerinde calışamıyorum.bu eve gelirken ayaklarım ela arka gidiyo.haftasonu dışarı cikiuorum yorgun olsam da sadece gormemek icin.disarlarda ile yorgun yorgun dolaşıyorum.eskiden az da olsa kaytarirdim.simdi ise gitme saatimi.dort gozle bekliyorum.
Duşunmeye başladım acaba boşanmada.miydim.kocam bu kadar kotu değildi.o da beni sevmiyo.ama burada gorduğum baskı cok kotu.yemek yiyemiyorum.gizlene gizlene yiyorum.
Kafam cok karisik.biliyorum ki bu evliliğin sonu.yok.anam babam da yok.napicam ben.
Bana diyi ki uvey babam hadi git dokaga.ben seni.sokaktan aldım diyo.artik gunun.kaldirmiyo bu.laflari.bunu.nedrn yapiyo bilmiyorum. Kotu bişi de yapmadım.buraya geleli iki hafta henuz olmadi.bu davranışlara anlam vermiyorum.bekarken de kor besler gibi beslicek miyim seni diyodu