Yıllar once atılan iftira
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Yıllar once atılan iftira
-
03-10-2022, 02:14:54Selam hanımlar. Şuan 22 yaşındayım 18 yaşımdayken yani lise donemlerinde bana sevgilisi varken başka birinin evine gitmiş sevgilisini aldatmış diye bir iftira atılmıştı. Bu sınıfta hatta okulda yayıldı ve herkes bana kotu davrandı sınav donemimde bununla uğraşmak zorunda kaldım surekli herkes laf sokuyordu. Bu insanlara bunu kimden duyduklarını sorduğumda bilmiyorum hatırlamıyorum gibisinden şeyler soylediler. İşin ilginc yanı hangi sevgilimden bahsettiklerini bile bilmiyordum cunku doğru duzgun ilişkim bile olmamıştı yani 1 kişiyle oldu o da kısa surdu onun dışında 1 kişiyle de konuşmuştum o da 2 hafta surdu. Bu olay bende cok derin yaralar actı yalnız kaldığımda falan hala bunu hatırlıyorum ve kimin yapmış olabileceğini duşunuyorum. Gecen yaz bu olay yuzunden ustume gelen oğlanlardan biriyle oturdum ozur diledi. Ama o zamanlar yaşadıklarımı unutamıyorum sınav donemim heba olmuştu. Hala aynı şehirde yaşıyorum ve ya bu olay karşıma cıkarsa ya bunu ilk cıkaran kişi yine birilerine boyle şeyler anlatırsa diye korkuyorum. Bu olayı nasıl aşabileceğimi bilmiyorum o zamanlar aştığımı duşunuyordum ama ne zaman bir sıkıntı yaşasam aklıma geliyor kendimi kotu hissediyorum. Ne yapabilirim bu konu hakkında?