Merhaba kizlar beni belki eski konulardan falan bilenler vardir. Dis gebelik gecirdim tupum alindi gecen ayda kimyasal gecirdim yani basima gelebilecek hersey geldi neyse.

Bu ay o kadar boşum ki bebek konusuna karşı. O kadar hic birsey yapmıyorum ki. Ne ovulasyon takip ediyorum ne bisey. Sevimli gelen bebekler sevimli gelmiyor sanki artık. Icim sogudu sanırım ya da bebegim olmayacak zaten gibi bir dusunceye kapiliyprum bilmiyorum.

Neyse asil sorun su ki 2 universite arkadasim var 2 side ben hamile kalmak istemedigim donemlerde hamile kalmak icin ugrasiyorlardi ve gecenlerde dogurdular. Yani her donemlerini biliyorum hamile kalana kadar neler neler yaptiklarini whatsappta bundan baska bisey konusmadiklarini keza hamilelik donemleri de ayni sekilde gecti. Benim yaptıklarım onlarin yaninda hic kalir.

Bu iki arkadas bana simdi akıl veriyorlar cok stres yaptigim icin olmuyormus evet olabilir etkisi olabilir birsey demiyorum ama benim tek tupum kaldi tup olab taraftan yumurtlamadigim aylar şansım bile yok. Bunu asla anlamiyorlar. Gecen de teki diyor ki benim bebek var ama hic uyuyamiyorum sen rahatsin ne guzel. Beni bununla mi avutuyorsun yani keske olsa da bende uyumasam dedim ve artik onlarla iletisimimi kestim.

Boyle tavirlarla ugrasmaktan bebek konusundan sogudum resmen soguttular.

Not: bu arkadaslar kendi hamile kalma sureclerinde grupta stres yapma sozcugunu yasaklamis insanlar.