Merhaba kknın zeki kadınları..Benim zihnimi inanılmaz meşgul eden ama bir turlu cozemediğim bir konu icin sizlerden fikir almak istedim.Oncelikle ben de eşim de kıdemli oğretmenleriz.

Gecen hafta kvye gittik.Oraya varınca eşim arabadaki eşyaları eve taşımaya başladı en son da elinde aday oğretmenlik hazırlık kitabıyla eve geldi.Anlamlandıramadım..

Ne alaka bu nerden cıktı falan dedim bilmiyorum bir aydan fazladır arabada kimin olduğunu bilmiyorum yırt at dedi annesine.

Okulunda yeni atanmış biri yok kesinlikle.

Ama ben gercekten gozlerindeki o kacışı hissettim icim bi garip oldu yalan soylediğini hissettim resmen..Bi kac saat sonra yalan mı soyledin o kitabın kimin olduğunu bildiğini duşunuyorum dedim.

Ne kadar salak seyler soruyosun bilsem soylerim sahibine veririm dedi..

Arabaya binen insanlar belli bilmemen cok garip dedim ama ısrarla şuna sordum yok buna sordum yok dedi ne bileyim kimin falan dedi..

Ben mdr yrd sınavına hazırlanıyordum işte eve getirdim ben o sınav kitabı zannettim işine yarar diye hatırlamıyor musun dedi kesinlikle oyle bi sey yok hayır diyorum evet oyle yaptım deyip durdu.

Arkadaslar kesinlikle bi yanlısını gormedim şimdiye kadar ama cok sacma değil mi ya sizce de gercekten yalan soyluyor bariz ama neden?