selam kızlar, aldatıldığım eşimden anlaşmalı boşandıktan sonra bir turlu oturtamadığım konular hakkında fikirlerinize ihtiyacım var.
bunalım sureclerini atlattıktan sonra en nihayetinde hayatın gercekleriyle yuzleştim, oncelikle eski eş kişisiyle iletişimde olmam gerekmesi cocuğumuz kucuk ve oz bakımlarıyla ben ilgilendiğim icin birlikte goruşmelerimiz, bunları hic hesaba katmamıştım o kargaşanın icerisinde ve acıkcası şuan dengeyi tutturamıyorum. ben her zaman bizim aramızda ki meseleyi cocuğumuzdan uzak tutmaktan yana olup babasıyla hic aralarına girmemeye hatta goruş gunleri dışında da gostermeye, istediğinde fotoğraflar atmaya calıştım, ama bu yaptığım doğru mu emin değilim, biraz merhametimden yararlanıyor kendisi de bizi kaybetmek istemese bunları zaten yapmazdı şimdi bu kadar gormeyi hak ediyor mu veya ben bu durumdan hoşnut muyum bilemiyorum..
birde işin diğer yuzu var ki aklımı iyiden iyiye allak bullak ediyor, şuan olumune yalnız olsam da hatta hep yalnız kalacağımı sansam da ileri de hayatıma birisi girdiği takdirde eski eşle bu kadar iletişimde olmam doğru olur mu o zaman birden iletişimi kesmek olur mu bilmiyorum..
sahi yeniden sever sevilir miyim ? guzel şeyler de olur mu hayatta ? yoksa bu kargaşalarla suruklenip gider miyim ?
şimdiden teşekkurler..
Boşandıktan sonra..
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Boşandıktan sonra..