Hamileyim eşim beni cok uzuyor .
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Hamileyim eşim beni cok uzuyor .
-
03-10-2022, 02:10:31Kaynanamin hakaretleri yuzunden kendisiyle goruşmuyorum ve bugun eşim kendi annemle goruştum diye bir bahane bulup annesiyle goruşmuyorum diye başladı kızıp kufur etmeye bende boş durmadim o oyle deyince ağzım a geleni saydım .hamileligimn başından beri kavgalarimizda beni ittirip kakmaya ve dovmeye kalkıyor buda ayrı bir travma... Annesiyle gorusmuyorsam annemlerlede gorusmuycekmisim .. Benim ailem onu hep el ustunde tutmuştur ama onun annesi her defasında olmadık birseyde kırar beni lafını soyler .. bende cevabimi verirdim ama en son hamileligime bile laf soyleyince cileden cıktım . Ben annesine kizdigimda onunla konuşurken aynı şeyleri benim annemle ilgili soyluyor misilleme yapıyor .. o kadar ağır geliyor ki yaşadıklarım saatlerdir ağlıyorm ayrlsam cocuğum nolcak, kalsam huzurum yok. Doğumda annem lohusalıkta annem tabiki yanımda olcak diyorum olsun ama ben yokken gelsin gozum gormesin diyor sırf ağzı bozuk annesiyle goruşmuyorum diye .. Boşansam annesinin ekmeğine yağ surucem en son kavgamiza şahit olduğunda siz boşanin demişti bende bu senin kararına olacak şey değil demiştim. Bir guvencem yok , hamile halimle baba evine donmek zoruma gidiyor.. ne yapmalıyım