Yiyemiyorum :(
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Yiyemiyorum :(
-
03-10-2022, 02:10:15Herkese iyi aksamlar. Başlık biraz değişik oldu ama sorunum tam olarak bu. Dort beş senedir mide ya da bağırsak bilemiyorum boyle bir problem yasiyorum. Ne yesem şişkinlik gaz yapiyor. Bıktım artık gercekten. Bir yere gidiyoruz bir bardak cay icsem mide ağrısından siskinlikten bin pişman oluyorum. Bir şey yerken kırk kere duşunuyorum. Akşamları yemekten sonra cay icen meyve yiyen insanlara ozeniyorum desem dogrudur. Meyve yediğim gece ağrıdan uyuyamiyorum. Bir misafirliğe gitsem yemekten sonra cay veriliyor icemiyorum meyve veriliyor tatlı veriliyor onu da yiyemiyorum. Ev sahibi bozuluyor bu sefer durumu acikliyorum ama bende uzuluyorum. Akşam arkadaşlarla oturduk sonra saat 11 gibiydi hadi tatlı yiyelim dediler herkes yiyor ben yiyemiyorum. Zaten pek sosyal bir insan değilim uyum saglayamayinca iyice uzuluyorum. Doktora gittim ilac verildi tedavi cevap vermiyor. Sorunun ne olduğu da bilinmiyor bildiğim tek şey hic bir şey yiyemedigim :-( benzeri bir durum yaşayan var mı ne yapmalıyım bilmiyorum