Değersiz hissetmek... 3 yıldır bu durumdayım
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Değersiz hissetmek... 3 yıldır bu durumdayım
-
03-10-2022, 02:09:53Benim cevremde bunu anlatabileceğim kimse yok o sebeple bu platformu cok seviyorum. İcimi dokuyorum anlayan 1-2 kişi olur da yol gosterir diye. Kızlar 3 yıldır hayatıma hangi karşı cins girdiyse hep değersiz hissettim kendimi. En son 3 yıl once ciddi bir ilişkim bitmişti artık kimseden bir değer goremeyeceğim bir daha beni seven benim sevebileceğim biri cıkmayacakmış karşıma gibi hissediyorum. Flort evresinden sonrasına gecemiyorum biraz değer gosterince kendini bir halt sanıp tuhaf havalara giriyorlar cok ciddiyim. Ben de kendime olan saygım yuzunden bu durumu surdurtmeyip koparıyorum bağımı yediremiyorum cunku. 2-3 kişiyle bu durum oldu. Flort diyorum anlayın işte yani sevgili de değiliz ama ondan onceki evreden bahsediyorum, boyle denildiği icin flort diyorum artık adı her neyse... değer goremiyorum kimseden bu neden boyle uc yıldır anlamıyorum. Arayısta değilim kesinlikle yanlış anlaşılmasın yalnızca karsıma cıkanlar hep farklı bir havada. Yaşım 26 cevreme bakıyorum herkes bir şeylerini oturtturmuş. Bu girdaptan cıkamıyorum bir turlu... aranızda bu umutsuzluga duşup de sonra iyileşebilen var mı merak ediyorum.