Hanımlar oncelikle merhaba zaman ayırıp goz attığınız icin cok teşekkur ederim benim dort senelik bir ilişkim var erkek arkadaşımın annesiyle tanıştım evine gittim beni evinde ağırladı Allah razı olsun iyi bir insan ben bir kotuluğunu gordum diyemem her anne gibi evladının iyiliğini duşunen bir kadın ama gecen gunlerde ben bir yanlış anlaşılma sonucu erkek arkadaşımla buyuk sorun yaşadım ve anlayıp dinlemeden bir sinirle erkek arkadaşımın annesiyle iletişime gectim ve ona olayı anlatma ve bitirmek istiyorum gibi cumleler kurma gafletin de bulundum biz erkek arkadaşımla olayı cozduk herşeyi yoluna koyduk ama gecmişteki bir kac hareketim ve bu son yaptığım olay birleşince erkek arkadaşımın ailesinin gozunde imajm oğlumuzu uzen ona ve bize saygı gostermeyen ve haliyle istenmeyen geline cıktı ben annesine karşı kendimi cok mahcup hissediyorum ailesi bir kenara annesine ayrı bir saygım sevgim var bu olayı ona yansıttığım icin icim hic rahat değil Allah şahit resmen vicdan azabı duyuyorum cunku kadının hic bir kotuluğunu gormedim ve duşununce aynı şey benim anneme yapılsa eminim annemde bende cok uzulurduk şimdi size soracağım konuya gelirsek ben gonul almak istiyorum bana bir yol gosterin bir yanım acıklayıcı bir mesaj at diyor diğer yanım hazır anneler gunu geliyor evine bir hediye yada cicek gonderip uzerine not duş diyor sizce hangisini yapmalıyım yada onerebileceğiniz farklı bir yontem varmı başınızı ağrıttıysam eğer şimdiden ozur dileriim