Merhaba herkese ,

Benim sorunum şu nişanlım kavga etmiyor.Hemen yanlış anlaşılmasın şunu demek istiyorum ben cok hassas bir insanım.Bir şeye kırıldığım anda icime kapanıyorum.Ama aynı zamanda kırgınlığımı karşı tarafa anlatmak isterim.Ancak nişanlım tam tersi herturlu sıkıntısını icinde yaşayıp dışa vurmayan bir insan.Ben birşeye kırıldığım zaman zamanla gecmesini bekliyor resmen.Trip attığımı bildiği halde insan bir ne oldu canım diye sormaz mı ?? Resmen tartışmadan kacan bir insan.Ve ben icin icimi yiyerek oturuyorum şuan.iki gundur beni aradığında halimi hatırımı soruyor , konuşturmaya calışıyor , aramız iyi değil galiba diyor ben evet diyince hımm peki diyor sonra tekrar beni konuşturmaya calışıp kapatıyor ama asla benim neden kırıldığımı sormuyor.
Bende vurdumduymaz olmak istiyorum ama yapım değil ve gercekten kırılıyorum artık.Sonra sanki bir değişiklik olmuş mu diye bakmak icin tekrar arıyor.Sevdiği kişi boyle olan var mı ?? Nasıl başa cıkabilirim?? Gercekten uzuluyorum.Ben istiyorum ki canım kusura bakma evet hatalıyım desin biraz gonlumu almaya calışsın ama yok beceremiyor bu adam.