Merhaba benim babam tam bir cinsiyetci bugun anladim olay su sekilde oldu ben bugun en yakin kiz arkadasimla disaridaydim ve erkek arkadasimin birine(sevgilim degil) hediye alicaktim param kalmamisti babam da kahvedeydi arkadasima dedim ki sen bekle ben para isteyecegim dedim o da tamam dedi guzelce yanina gidip babacigim para verirmisin dedim daha yeni barismistim 4 haftadir kustuk verdi sorun yoktu eve geldim uyudum annem yemek icin cagirdi yemege oturdum babam hic bir sey yokken birden kizim senin telefonun yok mu dedi once anlamadim ne alaka baba dedim o da kahveye niye yanima geldin o kadar erkegin arasina dedi baba napiyim paraya ihtiyacim vardi dedim olmaz ara dedi kontorum yok dedim(3 aydir yok) annenden ara dedi bir daha gelme dedi ben de sinirlendim yemegi iceride yiyecegim dedim bagirmaya basladi benim asabimi bozma otur surda ye dedi yemiycem dedi s.ktir git dedi o kadar uzulup agladim ki yeniden kustum beni hep cok kiriyor bunu neden yapiyor anlamis degilim insan evladina bunu yapar mi ona cop batsa cani acir ama bunun acimiyor ona verdigim her sansi mahvediyor sizce nasil bir yol izlemeliyim bu arada abim aynisini yapsa hic birsey yapmaz ona daha farklilar zaten