Kacıp gitmek istiyorum buralardan
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Kacıp gitmek istiyorum buralardan
-
03-10-2022, 02:05:56Slm arkadaşlar, nasıl başlayım bilmiyorum o kadar yoruldum ki kimse yok yanımda yapayalnızım. Eşime artık tahammulum kalmadı. Allahım ya ben oluyum ya o diyorum. Cocuk gibi eşim var oyle saf falanda değil istemediği hic birşeyi yapmaz. Tembel kişisel temizlikten habersiz diş fırcala desem fırcalamaz banyo yap desem yapmaz tırnaklarını kes derim yapmaz demeyin diyeceksiniz onu oyle gormeye dayanamıyorum. Evlendiğimiz zaman sigara ictiğini dememişti evlendikten sonra ogrendım cok kotu kokuyor. Sayfalarca yazacak şey var aslında ama cok kotu hastayım ateşim var eşim ise ben yorganın altında titrerken telefonu kaybolmuş bulamadım diye kapıları kırdı sadece sizden sormak istediğim evi terk etmek istiyorum cocuklarımı alıp sığınma evinde kalsam sonrada kendi hayatımın duzenini kursam kimseye birşey demek istemiyorum boşanmak istiyorum desem burdan olum cıkar babam bile peşimi bırakmaz. Eğer evi terk edersem suclu olurmu yum izimi bulurlarmır gitmeden adliyeye gidip boşanma dilekcesi vereyim diyorum ne diyorsunuz kızlar?