Gerdek sabahı saat 7 de o iş oldu mu diye mesaj atan eski sevgili
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Gerdek sabahı saat 7 de o iş oldu mu diye mesaj atan eski sevgili
-
03-10-2022, 02:04:40Evet arkadaşlar bende cok şaşırdım. Benim lise doneminde sevdiğim bir cocuk vardı ilk aşkım di 20 gun cıktık beni bıraktı kopek gibi acı cektim yıllarca onun yuzunden. Aradan tam 13 sene gecti beni face den bulmuş mesaj attı hakkını helal et diye bende helal olsun dedim o donem goruştuğum kişi vardı oda eşim. Sonra o durmadı mesaj lar a devam ettik arkadaşca sonra bana aşık olduğunu soyledi bende liseden kalan duygularım la bununla iki ay kadar sevgili olduk başka şehirlerde idik bu tutuldu bana iyice. Sonra eşim le tekrar barıştık ve onu eşim yuzunden bıraktığım onun zoruna gitti beni unutamadı 4 yıl boyle gecti beni hep bekledi belki ona donerim diye. Eşim in haberi vardı ondan onunla goruştuğum den beni affetmişti ve onun acısından bu ilişkinin bitmesini kabullenmedig inin benim icin bir anlamı olmadığının farkında idi. Neyse gel zaman git zaman ben eşim le nişanlanmıştım ama o hala vazgecmemişti sonra duğun tarihi aldık dedim benim duğunum su tarihte artık beni arama yeter umudunu kes demiştim. Tamam dedi ama son ana kadar bekleyeceğim dedi. Duğun oldu duğun sabah i saat 7 de o iş oldu mu mutlu musun diye yazdı. Şok oldum Allah dan eşim gormedi. O gunden sonra da bana yazmadı 2 ay sonra da evlendi. Bunu eşim e onun konusu gectiğinde gecen hafta soyledim. Allah dan gormemişm mesaj i yoksa cok olay olurdu babam a soylerdim babasını arardı oğlunuza sahip cıkın yoksa kotu olacak derdim dedi. Eşim dedi iyi ki soylemedin bana dedi o psikopat a haddini bildirirdim zehir olurdu duğun filan dedi. İyi ki soylememişm