Uzun mesafe ilişkisiydi bizimkisi, ama sevgili değildik. Daha doğrusu birbirini seven ama bir turlu kavuşamayan iki insandık, ya da ben oyle sandım yıllarca. Bir insana uc kere bizim aramızdaki ilişki ne diye sorulur mu, ben sordum. Ne zaman sorsam ben sana karşı birşey hissetmiyorum der yalanlardı. Yanlış anladığıma ikna olup ondan uzaklaşmaya calışsam bir şekilde kendine bağladı beni. Ama yalan soylediğinden o kadar emindim ki kopamadım ondan, cunku tum davranışları beni sevdiğini gosteriyordu. Başlarda sevmekten korktuğu icin boyle davrandığını, ya da mesafelerden dolayı ciddi bir ilişki istemediğini duşunmuştum. Meğer hepsi bir oyunmuş cok sonra oğrendim.Doğum gunumden once Turkiye'ye geldiğini oğrendim. Ben sanıyorum ki doğum gunumde bir mesaj atacak, nerdesin diyecek. Meğerse onun benim icin başka planları varmış. Doğum gunumde bir başka kızın vidyosunu paylaşıp kızı kalpler icine alıp bugun onun gunu yazdı. O gun anladım ne kadar zalim bir oyunun icinde olduğumu. Bu kez yanılan sen olacaksın dedim icimden. Beklediğinin aksine gormemiş, umursamamış gibi davrandım. Bir de ustune ustuk icim kan ağlarken mutlu mesut paylaşımlar yaptım.Benden isyan icerikli paylaşımlar, mesajlar beklerken benim umursamaz davranmamın onu sinirlendireceğini ve bu tepkisizliğime tepki vereceğini biliyordum. Nitekim oyle de oldu. Bir ay sonra sildi beni sosyal medya hesabından. O gun kafamda ne soru işareti kaldı ne birşey. Sadece onu iyi sandığım icin ve onca zaman beklediğim icin kızdım kendime. Tek yaptığım telefon numarasını silmek oldu, ne bir mesaj ne de başka birşey. Avaz avaz sustum adeta. Bir şeyler yazmak geldi icimden ama bir turlu yazamadım. Hem zaten ona da bir yalan bulurdu. Vicdanı zayıf olan icin kolay yalan soylemek ne de olsa. Sonra oğrendim ki evlenmiş o kızla ve eminim o kız bilmiyor hicbir şeyi.
Bir bucuk sene gecti yaşananların uzerinden. Şu an ona karşı sevgim bitti, aşkım bitti, hatta merhamet bile duymuyorum artık ama ne yaparsam yapayım kalbim soğumuyor. Bir de onun karısıyla hayatına mutlu mesut devam ettiğini duşundukce iyice canım acıyor.Soyleyecek onca şeyim varken neden sustum bilmiyorum, ama şu an boğuyor beni sustuklarım. Ona mesaj atmak, bağırmak cağırmak istiyorum.
Sizce yanlış mı yapmışım susarak?