Hanımlar merhaba belki onceki konumdan hatırlarsınız. Ben 19 yaşındayım. Sınava hazırlanıyorum demiştim. Gecenlerde bir yemek zincirlerinden birinde calışan bir cocuğu cok beğenmiştim. Her gittiğimde goruyordum ve icimdeki onu tanıma hissini durduramadım. Cocuğun adını soyadını oğrendim. Sosyal medyadan konuşmaya başlamıştık, arkadaş gibi. O beni pek hatırlayamadığını soyledi. Ben de yarın geleyim yuz yuze goruşelim madem dedim ertesi gun gittim iş yerine. Yarım saat falan konuştuk. Akşam numaranı verir misin diye mesaj atmış sosyal medyadan. Ben yanına cekinerek gitmiştim zaten. Tipimi falan cok beğenmiyorum. Ben de verdim oyle konuşmaya başladık. O molalarında falan yazıyordu. Aynı gun ikinci molasından sonra bana mesajında ben kotu biriyim, sen gercekten iyi birine benziyorsun seni uzerim diye mesaj atmıştı. Ben de dedim ki niye boyle duşunuyorsun benim amacım sadece seni tanımaktı dedim. İşte bana ailesinden biriyle birlikte olduğunu cinsel anlamda (cok yakın değil, akraba diyelim) o gunden sonra kendini kontrol edemediğini bu tarz isteklerin onda bağımlılık oluşturduğunu ve sırf bu yuzden kızlarla cok konuşmadığını ve arkadaş olmadığını soyledi. Ben de dedim yaptığın şeyler icin seni yargılamak benim haddime değil ama arkadaş olmak istersen oluruz dedim. O da ben isterim asıl sen ister misin dedi ben de isterim dedim. Hata bende herhalde. Cocuğu cekici buluyordum. Bir anlık cekime kapıldım.
Sonra bir iki gun sonra biz bununla buluştuk, daha doğrusu umarım kızmazsınız ben cesaretlenerek kaldığı yere gittim. Ev boştu. Biraz risk aldım ama bana dediği şey şuydu: sana istemediğin bir şey yapmam asla, kılına dokunmam gibisinden... Bu lafına guvendim yani.
Buluştuğumuzda biz yakınlaştık. Yakınlaşma derken opuşme, sarılma vs oldu ama sonra bu dedi ki lutfen anal deneyelim. Ben dedim ki ben oyle bir şey yapamam bu konuda beni usteleme, ben opuşmekten aşırı ileri gidemem dedim. O gun o esnada bayağı ısrar etti. Ben dedim ısrarcıysan gidiyorum. Zaten o gun korkarak gittim. Giderken kuzenime haber verdim yurt dışındaki kuzen bana ulaşamazsan burdayım bil diye. Neyse cocukla o gun yakınlaştık biraz. Ben sevgili falan olmak da istemedim zaten. Biraz just friends olayına girdim guya kendimce. Adrenalin arıyorum derken... Sonra cocuk bana akşam mesaj attı. Cok iyiydi asla pişman değilim ama anal yapsak denemeden bilemezsin falan beğenmezsen yapmayız dedi. Ben de kusura bakma ama benim sınırlarım belli. Bundan otesini yapamam. Sen cok istiyorsan başka birini bul dedim. Bu sefer ben seni istiyorum falan dedi. Yapamam dedim falan bayağı usteledi, ısrar etti. En son tamam yapma dedi ben de yazmadım bir şey kurtulurum diye.
Dun nasılsın yazdı oyle konuşmaya başladık ben yine aptal gibi dondum geri cocuğa. Bir anda senden cok hoşlanıyorum dedi. Ne acıdan fiziksel mi dedim genel manada dedi. Acık acık soyledim senin isteklerin beni korkutuyor, boyle olduğu surece seninle konuşamayız. Gelemem yanına dedim. O da bu konuda bayağı duşundum, ısrar etmemeliydim artık her şey senin istediğin gibi olacak dedi. Korkuyorsan da gelme seni korkutmak istemem dedi. Ben de anlaştıysak sevindim dedim. Bunları yarın yuz yuze konuşuruz dedi aniden. Meğersem bugun tatilmiş, yine yanına gideyim istiyor. İşlerim var diyorum inanmıyor. O kadar ısrar ediyor ki ozledim falan diye. Aslında cocuğu cekim olarak beğeniyorum da bu olay benim ilk defa başıma geliyor. Duşununce sevgilim bile olmayan biriyle bu kadar yakınlaşmak yanlış gibi geliyor ve onun her istediğinde yanında olamam. İlk gun biraz heyecan arayışından olan biten bir şeydi. Beni yanlış anlamazsınız umarım. Bir yanım hayır diyemiyor. Sanki hayır desem uzulecek de aptal aptal triplere giriyorum. Cocuk cok ısrarcı. Babaanneme gideceğim diyorum sen ozlemedin mi 2 saat ayıramaz mısın diyor. Resmen babaannem ameliyat oldu da dedim ki yakın zamanda olmuştu.
Sizin başınıza geldi mi? Bir yanım istiyor ama bu tamamen cinsel cekimle alakalı. Mantığım el vermiyor. Surekli sevgilim bile olmayan biriyle yakınlaşmak ustelik bu kadar ısrarcı... Ya istemediğim bir şeyi zorla yaparsa? Korkuyorum da. Lutfen bana fikir verin. Cocukla yaşıtız bu arada.