Arkadaşlar ben bir duşuk yaşadım ve henuz hamile kalamadım daha vakti gelmemiş diyorum Allah zamanını bilir.
Kayınvalidem yanımda hep hamile kalandan, bebeklerden, milletin cocuklarından bahsediyor başımdan geceni bile bile. Benim adımı vermeden genelleme yaparak cocuksuz ev ev değil yuva değil bilmem ne, cocuk evin neşesi Allah herkese versin olmayanın olmuyor cok acı bir durum vs. ben eziliyorum karıncada kadar kalıyorum onun dediği şeyler yuzunden, anlıyorum meraklı ama ben değilmiyim bu şekilde bilerek mi bilmeyerek mi bilmem ama canımı yakıyor.
Terslediğim oldu, nazik dille durumu anlaması icin cevaplarım oldu, tavır yaptığım oldu ama hepsinde aynı maleaef kendisi zaten hadsiz ve kendini bilmez insanlardan sadece bana değil herkese karşı.
Aldırma diyor eşim biliyorsun onu ama olmuyor ben zaten cok az bir araya geliyorum ama o zamanlardada inanın ameliyata girecek olsam okadar stres olmam.
Acık acık konuşsam canımı yakıyorsun diye bu duruma devam edecektir yine biliyorum ve ustune diğer aile uyelerinin yanında beni acınası duruma duşurecek zayıf noktamı herkese soyleyecek gorumce eltilerime biliyorum.
Arkadaşlar yorumlarınızı merak ediyorum bu konuda kendimi iyi hissetmeme yardımcı olacaksınız biliyorum bi cozum bulan yarama merhem olan birileri olacak biliyorum..