Avukatım ilcenin en iyi avukatı.tecrubeli ve ben bu yuzden onu secmiştim.Baştan beri pek onemsemedi sanki...Dava dilekcesini whatuptan duzenleyelim buraya gelme dedi.şu an muvekkilim var demişti.ben gittim oraya babamla.kendisini azletmek istediğimi soyledim.sonra babam ortalığı yatıştırdı, neyse bu avukatla devam etme kararı aldım.zaten reddedilme olasılığı yuksekti ve kanıtıo yoktu ya da şahidim.oyle olunca vekalet cıkartmışım bir de azli para bir de kadına da 600 vermiştim.dolayısıyla devam ediyim dedim.
neyse tensip zaptında cocuğun tedbiren velayeti alındı.nafaka olarka da 300 lira ve sosyal durum araştırmasından sonra tekrar gozden geciriecek diyordu.300 liranın artırılması icin dilekce yazılmasını ben soyledim avukatıma.zira eşimin geliri 8000.cocuğun bir ayakkabısı 200, okul ucretleri vs var.bana olmaz dedi,dava boyunca 300 olacakmış, biz yazalım dedim, bunları benim mi duşunmem lazım...
dava 30 kasımda acıldı, tebligatlar aralık2. hafta gibi gitmiş.babam buroya uğramış da sorun eşimin tebligatı almamasıymış.iş adresini bildirdik.iki aydır bu tebligat nerde bu dava neden acılmadı diye hic mi araştırmaz insan.adliye hemen beş dakka otede.guvenim gitgide gidiyor.dava dilekcesinde cocuğun doğum tarihini bizim evlilik tarihimiz olarak yazmış ben duzelttim.dun gozume yine carptı eşimin isminde de harf hatası gordum.ozensiz olmuş dava dilekcesi
2600 lira toplamda verdim.5000 liraya anlaşmıştık.
ben mi yanlış duşunuyorum.telefonlarıma bakıyor, taleplerimi alıyor ama nafaka dava boyunca 300 olacak diye bişi var mı, iki ay oldu tebliğ etmeme sorunu yuzunden iki aydır daha ilk dava gorulmedi.bunu avukatımın iyi takip etmesi gerekmez miydi?
buroya gitsem pek ilgilenmiyor.acele zacele konuşuyoruz.surekli avukatın telefonları susmuyor.
ben tecrubeli avukata gitmekle yanlış mı yaptım.daha genc kariyerinin başında bir avukat belki bu davaya daha cok asılabilirdi ama tecrube sorun olur dedim ve gitmedim.
ben ilk kez bir avukata gittim.butun avukatlar boyle mi, yoksa avukatımda bir sorun mu var ya da ben de mi sorun
avukat değiştir demeyin.zira param yokc