Cok ama cok yakın olduğum bir erkek arkadaşım var. Her yere birlikte gidiyorduk, gorenler sevgili misiniz diyorlardı ve surekli sevgili olup olmadığımız soruluyordu. Arkadaşımla her gun goruşuruz, gunde uc kez napıyorsun diye mesaj atar ve her fırsatta benimle bir yere gitmek istediğini soyler. Geceleri saat ikiye uce kadar konuşuruz (arkadaşca bir şekilde, gunluk meselelerden, bazen dedikodu yaparız) yattığım zaman son gorulmeme bakar ve sabah whatsappa girdiğimde kac saat uyuduğumu bile hesaplar. Bana ailevi meselelerini bile anlatıyor, en ozel şeylerini bile.
Arkadaşım son zamanlarda surekli cinsel konular acmaya başladı, eskiden bana sarılmazdı bile fakat şu sıralar surekli kolunu omzuma atıyor surekli dokunmaya calışıyor. Neden boyle yapıyor bilmiyorum. Ona bana karşı farklı şeyler hissettin mi diye sorduğumda hayır seni kardeşim olarak goruyorum dedi ve benimle konuşmayı kesti. şu an onun sevdiği biri yok fakat benim var. Ben onu kardeşim gibi goruyorum fakat o beni boyle mi goruyor bilmiyorum. Sizce ben ne yapmalıyım?
Not: benim sevdiğim insan (onu sevdiğimi biliyor ve reddetti) arkadaşıma cok kotu davranıyor. Aynı şekilde onun arkadaşları surekli sevgili olup olmadığımızı soruyor.
En yakın arkadaşım benden hoşlanıyor mu?
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- En yakın arkadaşım benden hoşlanıyor mu?