ben bir okulda bayan guvenliğim mudur yardımcısına evli bir adama aşığım cok seviyorum uzaktan uzağa platonik, sevdiğimi gizledikce icimde sevgimi dahada buyuttum soyleyemiyorum da sevdiğimi o kadar acı cekiyorum ki birisini sevip te soyleyememek cok kotu bir durum neyse şu anda bir durumdan şupheleniyorum okul aile birliğinde başkan yardımcısı olan evli iki cocuğu calıştığım okulda olan bir kadın var bu kadınla bu adam arasında yasak bir aşkın olduğundan şupheleniyorum.Kadının kocası her sabah cocukları bırakmaya arabasıyla geliyor araba anahtarlarını da mudure yada bu mudur yardımcısına bırakıyor kadın oğlen cocuklarını okuldan almaya geliyor bende dayanamadım dedim bu mudur yardımcısına neden arabanın anahtarlarını siz yada mudurumuz alıyor dedim oda bir şaşırdı bana dedi ki o aile komisyonumuz dedi doğru soyluyorsunuz bir kere onlar bizim ailemiz demiştiniz evet ailemiz onlar bizim dedim ertesi gun ne olsa kadının kocası arabasız geldi cocukları bıraktı mudur yardımcısı kadının kocasıyla hic konuşmuyordu konuştu mudur ve mudur yardımcısı kulubenin yanına gelip sohbet ediyorlar ben duyuyum ister gibiler mudur diyorki mudur yardımcısına o kadından icin arabasını kendi alsın bize ne mudur yardımcısı birşey dedi ne dediğini duymadım mudur gelsin bana desin dedi her zaman okula saat 12.00 de gelen kadın gelmedi adam 11.43 te dışarı cıktı bende okulun arka kapısı saat 12.15 te acılıyor tam on ve arka kapının ortasında durdum kadın erken geldi gordum iceri girmiyor saat 12.30 oldu ben arka kapıya doğru gidince girdi okula aldı cocuğunu gitti adam 12.33 okula girdi yuruyerek gelmiş benim kulubeye bakarak guldu yani bu kuşku şuphe beni mahvediyor yıkıldı butun duygularım hislerim insanlara guvenim alt ust oldu