Merhaba kızlar. İşin icinden cıkamadığım bir durumum var. Normalde whatsapp dan surekli ve herşeyden bol bol guzelce konuştuğum bir kız arkim sınıfa geldiğimizde yuzume bile bakmıyor bir gunaydın bile demiyor. Bu durumu başlarda onemsememiştim ama artık canımı sıkmaya başladı. Sınıftaki nerdeyse herkesle bir olay nedeniyle kus birisi. Ne zaman sınıftakiler cıkıyor yalnız kalıyoruz o zaman konuşmaya başlıyor. Ders bitince de basıp cıkıp gidiyor. Sınıfta diğer konuştuğu bir arkadaşı daha var. Onu gorunce ona gayet selamı sabahı eksik etmez.O varken beni gormuyor bile. Whatsappdan yazmamaya karar vermiştim ama ordan da surekli konu acıyor cevap alamayınca da neden dediklerimi takmıyosun diyor. Bir gun ona dedim sadece sınıfta kimse yokken benle konusuyorsun diye. Kendince sınıfın agzına laf vermek istemiyorum konusasim gelmiyor senlik birsey degil yaptı.Ama baska bir arkisini gorunce gayet guzel konusuyor. Sınıfım cidden sorunlu ve leş insanlar var.Tek samimi olduğum kız da aynı şekilde işine geldiği gibi selam veriyor ama ne zaman oğle arasına giriyoruz o selam vermeyen kızla beraber yemek yemeye gidiyoruz masallah cok ilginc seyler yasiyorum. (O da aynı sekil cıkışta beklemez basar gider) Bu olaylar artık kafama takılmaya başladı.Hani gayette insanları incitmeyen sıcakkanlı biriyim ama malesef arkadaş konusunda ciddi sıkıntım var. Diceksinizki sen ver madem selam diye. Zaten onlardan karşılık gelmeyince arkadasım olduklarindan onlar gibi olamayip gunaydin diyen ben oluyorum. Artık onu da bırakıcam. Gidip boyle boyle diye de anlatmak istemiyorum onlara. O yuzden buraya konuyu actım. Başka turlu bu olayı nasıl cozebilirim ?