Yine ben.. onceki konularimdaki aglak ben yok artik. Bugun eve geldi gene odasina kapandi. Sinirlerim bozuldu, yemek yapmistim sofrayi hazirliyodum oglula ikimiz icin. tum cesaretimi topladim yanina gittim gene butun iyi niyetimle, dedim ki gel hem yemek yiyelim hem konusalim. S..r git dedi. Kufur edip durma surekli. Neyi bekliyoruz bosanalim o zaman dedim. Suratini gormek istemiyorum senin, cocuk olmasa ve Allahtan korkmasam dinen hemen bosayacagim seni ama gelip gidiyom gunaha girmeyim diye duruyorum dedi. Ardindan gene sayıp sovmeye basladi. Madem dayanamiyosun Hani gitcektin s.ktr olup gidemedin dedi. Ben de ben cocugumu birakmam onun icin duruyorum ben gitmiycem sen git dedim. O zaman ben giderim dedi valizi aldi odasina koydu. Ayin basinda giderim dedi. Ama bi yandan gene kufurlere devam ediyo. Ailemden tutun da benim namusuma kadar. Dumduz etti herkesi. Ben kotu bisey yapmadim hakkima giriyosun dedim. Dellendi gene uzerime yurudu ama bu sefer bana vuramadi kapıları duvarlari yumrukladi. (Darp raporum var ya tirsti vuramadi) Bağırdı cağırdı. Cocugun yaninda yapiyo bunlari. Oglum da aglamaya basladi. Gitme babacim falan diyo oglum

giyindi cikti gitti. Ama esyalarini falan toplamadi. Bu sefer susmadim her lafina cevap verdim ama daha da siddetlendi. Zaten iri bi adam iki kat buyudu gozumde korktum

daha fazla cvp veremedim.
Simdi ev kredisi oduyoruz ev benim uzerime, borclu benim, kefil kendisi. Araba var, benim uzerime. Bankada da evin kredisini kapatacak kadar mebla var, ortak hesap degil direkt benim adima o da. Hicbirsey vermeyip gitsem borcla ortada kalacak. Ama cok sinirli ve parayi seven biri oldugu icin asla da pesimi birakmayacaktir. Zaten derdi de para.
Simdi bana bi akil verin. Canim yanmadan bu adamdan nasil kurtulayim. Cocugumu istiyorum. Sag salim olarak ve hakkimla ayrilmak istiyorum. Dava acinca cekismeli olursa uzun surecek. Darp raporum var ugrassam donuna kadar alirim. Anlasmali olsun istiyorum, ama bu adamla oturup konusulmuyo. Karar veremiyorum. Bosanicam orasi net. Amaci bankadaki parayi almak. Evden cikarken de dedi ki yarin bankayi ara parayi cekicez de dedi gitti. Arayip cekmiycem. Evden ben mi ayrilsam diyorum ama cocuğumu birakmak istemiyorum. Ailem farkli sehirde. Ben de haftanin 6gunu 18.00e kadar calışıyorum. Cocugu okula getirip goturecek durumum olamayacak. Neyi nasil yapsam.. bu arada bugunku olayin ses kayitlarini aldim. Delil olarak kullanilamaz belki ama isime yarar mi acaba