Selam hanımlar gunaydınlar, iyi seneler..

Konu şu, Ben İstanbul' da doğdum buyudum. Evlendikten sonra eşim oğretmen olduğu ve İzmir' de gorev yaptığı icin İzmir' e yerleştim. Cok sevdim burayı. Ama eşim doğu gorevi yapmadığı icin 1 sene sonra af gelmezse tayini cıkacak.

Bu tayini İzmir ilcesine de isteyebilir, (kucuk yerde daha once yaşamadım ama dışarıya duşkun de biri değilim) İstanbul' un doğu gorevi yerine gececek kohne varoş bi semtine de isteyebilir.

Sorun şu, İstanbul' da ailem var ve onlarla bir arada olabilmek fikri beni cezbediyor ama gunden gune artan kalabalıklığı beni cok soğutuyor oradan. Ben geleceğin annesi olarak duşunuyorum kendimi ve orada bir cocuk yetiştirmek bana tehlikeli geliyor.

İzmir ilce olursa da orada kaldığımız surece hic calışamayacağım. Ailem yok, dışarı duşkun olmasam da cıkacak yer yok... Ama gorev suremiz (7 yıl) tamamlanınca tekrar İzmir e donme şansımız var. İstanbul ya da herhangi bir şehre gittiğimizde de İzmir' e donuşumuz imkansız..

Kafam karışık ve uzun oldu. Kusura bakmayın.. Sizin fikirlerinizi merak ediyorum