Eşimden evliliğimize caba yok konulu yazımdan tanirsiniz.. uzakta calıştığı icin ilgi yetersizliklerinden sorunlarımız vardi kustugumde gonlumu almaz hep benim onu aramamı beklerdi istediğim onu takmamakti onu deli etmekti iki gun once beni arayıp neden surekli bana gec cevap veriyosun dedim arkadaslariyla kahve oyununa okey salonuna cok takılır oyuzden hep beni aksatir tartışma cıktığında buyutme bukadar.. guzel konusmicaksan kapat dedi kapattık tlfnu birgun boyunca beni aramadı baktı ben donuş yapmadım. Sabah soğuk bir şekilde gunaydın msji aldım bende gunaydın yazdım amacım onunla kusmek değil ona değer vermemek onu kiskanmadigimi onu umursamadigimi ona gostermekti. Cıktım alışverişe napiyosun yazdı cocukları dışarı cıkarıp gezdirmek istedim şuan musait değilim konuşuruz sonra yazdim. İki saat sonra naptın gectinmi eve yazınca hayır dedim napiyosun bukadar saat gidin eve dedi ben cevap vermedim akşama kadar WhatsApa girip cıktı yazmadım bişey ve en son cevrimici olduğumu gorunce boyle devam et aferin yazdı bende ustune hemen durum paylaştım eğitim kitaplarımı hayırlısı başlayalım diye bı baktımki durumuma bakmış engellemiş beni okul okumama karşı eminim burda olsaydı hepsini yirtardi sinirden engel attı normalde WhatsApi engellediğinde normal msjdan ona yazardım şimdide bekliyodur ona yazmamı niye beni engelledin diye saniyoki ona yine yalvaracam beni cıkar engelden hep alttan alan benimya peki ne yapmalıyım boyle devammi bı akıl verin yoksa cıldıracam