Bugun 2 arkadasimla buluştum. Kuzenimin arkadaşları aslında 1 yıldır tanışıyoruz ara ara buluşuyoruz. Ilk başlarda birbirimize cok kanımız kaynadı. Şimdi ise bu arkadaşlık beni biraz uzmeye başladı. Sizce ben mi cok buyutuyorum bir bakar mısınız?
Bu arkadaşlarla bugun bir yere gittik kafede otecektik. Otururken bir tanesi masayı cekmeye yeltendi ben yaklaşınca durdu masayı benim cekmemi bekler gibi bi haŕeket yaptı ben de boş bulunup cektim sonra dedi ki ay o kadar yorgunum ki masayı bile cekemiyorum. Onun masasını ven cektim yani benim oturacağım sandalye icin masayı cekmeye gerek yoktu cok sinirlendim. Abartıyı muyum?
Diğer bi durum. Yine masadayım onlar kahve istedi ben kola. Kahveleri hızla ictiler ben kolami bitirmemiştim illa kalkalım demeye başladılar buna da sınır oldum. Uzun sure oturmadık ki hızlı ictiler başladılar hadi ic kalkalım demeye

En son ayrılırken de opmek istedim bi tanesi dedi ki ay grubum sana da bulaşacak dedi. Ben dedim ki grip misin ki sen dedim yok da olucam sanirim dedi. Buna da bozuldum.
Ben mi cok abartıyorum durumu sizce?
Fikirlerinizi bekliyorum. Buna gore mesafe koyucam hatta goruşmeme kararı alicam