Arkadaşlar oncelikle merhaba. bir konu hakkında fikir almam lazım ve benim icin gercekten onemli.
cumartesi gunu mezuniyet balom var ve bundan 3 ay oncesine kadar sevgilim vardı.
ilk sevgilisiydim, yaklaşık bir ay sure kadar cıktık ama her gunumuz beraberdi cunku aynı okuldaydık. sorunlara yaklaşımı ve ilk sevgilisi olduğum icin (ama her şeyi buna bağlamamak lazım diye duşunduğumden) ilgisizliğinden dolayı ayrıldım. ayrıldıktan 3 gun sonra yanına gittim konuşmak icin fakat beni bitirmediğini ama biz olmak istemediğini soyledi. bana soylemesi gereken şeyleri başkalarına soyledi. yani bana sustu. e haliyle benimde soylemek istediklerim icimde kaldı ve bende sustum. ınstagram şifresi bendeydi gonderi ve hikaye bildirimlerim acıktı. ayrıldıktan 1,5 ay sonra yani 3 4 gun once takipten cıktı şifresini değiştirdi. bende o fevri hareketle konuşmaları sildim twiteerdan cıkarttım. okulda umursamaz tavırları var. ben beni bitirdiğini sevmediğini duşunuyorum ama ilk sevgilisi olduğum icin bu kadar kolay olmamalı. birde insanların duşuncelerinden kolay etkilenen birisi
gercekten ozledim ve balo gunu kızlar konuşmam gerektiğini, kaybedecek bir şeyimin olmadığını soyleyerek aklıma girdi. ama gururumda sevgim kadar diye laf var bir kere gittim ve bizi istemediğini soyledi bunlar aklıma gelerek vazgecmemi sağlıyor (bu arada balo ickili)
SİZCE NE YAPMALIYIM?