Merhabalar
Gecen hafta babamlarda ailece kahvaltı yaparken,5 yaşında ki kızım tabağına tuz atıyordu,biraz fazla atmaya başlayınca dur yeter felan dedim ben.oradan teyzeleri oo dur falan başladılar.eniştem var buyuk ablamın eşi (kendisini cok severim ailenin de oğlu gibidir) bayağı yuksek sesle bağırdı kızıma napıyosun sen dursana felan diye.kızım ağlayarak bıraktı tabağını gitti.bende enişteme,eniste neden o kadar bağırıyorsun ki korktu cocuk dedim gayet sakin bir ses sonuyla.sonra eniştem ozur diledi kusura bakma terapim doğru soyluyorsun sen kızınca bende dinlesin diye oyle yaptım ozur dilerim falan dedi.o ozur dileyince ben bir kotu oldum koca adam ozur diledi keşke birşey demeseydim falan dedim icimden.gitti kızımın gonlunu aldı.sonra oradan babam cıktı,kocaman adama ne diyosun sen ne olmuş bağırdıysa bir cocuk sende mi var terbiyesiz dedi.ben birşey demedim.kalktım sofradan ağladım eve gelecektim gondermedi annemler.sonra enistemle birbirimizden ozur diledik.o gun bu gun babam benimle konuşmuyor.cocuklarım hastalandı arayıp sormadı.ayağım incindi 3 gun alcı da kaldı aramadı.buyuk ablamı ayrı severler zaten,o yuzden enişte mi de ve cocuklarını da.resmen damadı icin kızına kustu.bu durum zoruma gidiyor acıkcası.
Kim haklı sizce?
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Kim haklı sizce?