Merhaba hanımlar gecenlerde cocuk takıntım diye bir konu acmıştım hatırlarsınız. Ama eşimle oyle bir noktaya geldik ki cocuktan once cok buyuk sorunlarımız var ya da ben mi abartıyorum sizce.

Oğretmenim. Saat 3 gibi evde oluyorum. Eşime gore oğretmenlik dunyanın en kolay mesleği ne yapıyorum taş mı taşıyorum da bu kadar yoruluyorum.
Ama ben eve gelince bir kac saat kestirmeden kendime gelemiyorum diğer turlu saat 9 olmadan uyku moduna geciyorum sersem gibi geziyorum.
Neyse okuldan gelince biraz uyuyup kendimi toplayıp kalkıp yemek yapıyorum yemek yeniyor toplanıyor anca yatma vakti geliyor. Hafta sonu da genel bir temizlik yapmaya calışıyorum.

Ama eşim beni bu temizlik konusunda o kadar kırıp dokuyor ki. Kendisi cok titiz birisi. Ne biliyim kızlar sizin hic lavaboda bulaşık bırakıp yattığınız yarın yıkadığınız olmadı mı? ya da kuruyan camaşırların 2-3 gun katlanmak icin sepette beklediği olmadı mı?. Ya da atıyorum işten gelince can havliyle butun işleri bitirip oyle mi oturuyorsunuz. ya da pazar gunleri 2-3 saat keyif yapıp işlere başlamanın kime ne zararı var ki?

Ama eşim bunların hepsini devlet meselesi haline getiriyor. Bana bağırıyor cağırıyor beni pislikle duzensizlikle eleştiriyor. Hal boyle olunca benim icimden hic bir şey yapmak gelmiyor. İnanın sırf inattan 15 gundur tuvalet banyo yıkamadım. Motivasyonumu enerjimi somuruyor bu adam.

Kendi de yapar ev supurur bulaşık yıkar. Yapmasın evi bok gotursun ama yeter ki sussun. Evimde diken ustundeyim. Bana resmen psikolojik şiddet uyguluyor.

İş varken oturulmazmış elimde telefon ne halta yarıyormuşum. Her gece yatmadan lavabo kontrol etmeler icinde bulaşık var mı diye. Yaptığım işi kontrol edip beğenmemeler daha neler neler.

Dun akşam yine benzer konuda kavga ettik. Copun dolu olup olmadığını kontrol etmek ve dokmek kendisinin gorevi. Dun akşam bulaşıkları sıyırıcam baktım cop ağzına kadar dolu. Kendisi de pc başında oyun oynuyor. Dedim bak hayatım cop boşaltılmamış ama ben bi poşet acarım ne olacak ki bu saatte cıkma ufak tefek aksamalar oluyormuş di mi insanlık hali hoşgormek falan lazım dedim. Ama sonra duşundum aynı şeyi ben yapsam adam bana sen gorevini yapma oyun oyna tembelsin şoylesin boylesin acar ağzını yumar gozunu.

Kendimi enayi gibi hissettim ben de herşeye yuzde yuz tolerans var cok buyuk bir şey olmadıkca. Ama benim en ufak bir hata yapma luksum yok. Soyleyin bana ben mi cok duzensiz pisim yoksa eşim mi abartıyor. 6 aylık evliyim calışıyorum elimden bunlardan geliyor.bu kadar beni kıracak uzecek sebepler mi bunlar.? Benim psikolojimi bozdu bugun boş gunumdu koltuktan bile kalkmadım. Yemek dahi yapmadım. Birazdan gelince yine bir yaygara kopar. Yanında calışanlara kardeşlerine herkese karşı boyle annesi yuzunden cok titiz takıntılı yetiştirilmiş. Ama ben dayanamam daha fazla soyleyin bana ne yapayım