21 yaşındayım universite okuyorum elbette ki hedefim oncelikle okulumu bitirmek ve kendi paramı kazanıcak konuma gelebilmek fakat bu hedef icin caba gosterirken bir yandan da doğru erkeği bulmak istiyorum ancak olmuyor. Zaman zaman birileriyle tanışıyorum ancak sevgili olmak gelmiyor icimden kimseyle. Hic bir heyecan hissetmiyorum. Heyecan hissettiğim,aklımdan cıkmayan insanlar genelde sohbet imkanımın olmadığı yani tesadufen tanıştığım ancak bir daha gorme imkanımın cok cok zor olduğu insanlar oluyor. Kendime anlam veremiyorum, kızıyorum ama bu dongu hep boyle devam ediyor ve kırmak istiyorum artık bu donguyu. Yani benden hoşlanan makul insanlara karşı hic bir istek duymazken benim farkıma varmayan ve makul olmayan insanlara karşı ilgi duymam rahatsız ediyor beni cok.
Ki bu benim farkıma varmayan ve makul olmayan insanları da bir sure sonra cok umursamamaya başlıyorum ne biliyim sevgili olmak isterim ama olmuyorsa da napalım yani demeye başlıyorum bir sure sonra.
Biraz kafam karışık anlayacağınız.Bunları duşunmek icin cok mu erken yaştayım bilmiyorum ama boyle gencken aşık olup ayaklarım yerden kesilsin istiyorum.Cok film izleyip saf gibi etkisinde mi kaldım anlamadım

Yani istemsizce kafama takılıyor bu konu ve canımı sıkıyor bu durum biraz,farklı yorumlar duymak istedim o yuzden,şimdiden teşekkurler cevaplarınız icin