Kayınvalidem hakkında
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Kayınvalidem hakkında
-
03-10-2022, 01:57:39Kızlar yakın zamanda bebegimin mevludunu yaptık kız krdesm annem gorumcem kvalide hepsi cok yardımcı oldu saolsunlar ailecek el birligi ile kalabalık bir mevlut oldu yedik ictik arkadaslarımda geldi hepsi mutfaktan cıkmadı bulasıkları yıkadılar servis yaptılar kimseden hizmet beklemediler buraya kadar guzel fakat annem ve kzkrdesim dun konsuurken bana dedilerki kayınvaliden dun mutfakta baya soylendi — pinki dream a ve ogluma kaldıysak işimiz yaş buda son olsun ben daha kmseye yardım etmem yeter artık ben şu esyaları gotureyimde onlar getirmez smdi beni bekletirler oyle zaten bisey yaptıkları yok .) gibi cumleler kurmuss Şok oldum ! Halbuki bana canm kızım hersey gonlunuzce oldu demi sevdiniz demi herseyi aman eksik olmasın ben hep yanınızdayım siz brakın ben yaparım diyen biriydi tum gunnn !! Bende sanıyorumki kv gayet iyi saolsun felan dıyorum bildiginiz ikili oynuyor !! Ve bunu annemlere soyluyor ne demeye calıstı aklı neydi blemıyorum ben eşime soylemedim bunları ama icim icimi yiyor bu aksam onlara gdecegiz konussamı sen neden boyle soyledn biz sana cokmu yuk olduk ? Diye hayır boyle yapacağını soylenecegini blsem asla yardım istemezdik ( ki kendisii ben yaparım ben yaprak sararım felan siz ugrasmayın dıye kendi kendine yaptı hep )yoksa sussamıı bana bi akıl verin kzlar