Onceki konumu okuyanlar bilirler dul ve cocuklu biri ile evlilik duşunuyordum. Hala onla mı berabersin diyecekler vardır belki evet şuanda cok konuşmuyoruz ama en son oğlu ile oturup yemek yedik mesele kuzenlerinden acıldı bir kuzeni ile hic anlaşamıyor ondan yaşı kucuk bende belki senin ağbilik yapmanı bekliyordur, onunla oyun oynamanı dedim. Arayada kardeşin olmasını ister misin ? dedim cocuk direk olarak istemiyorum değil ''ben tek iyiyim'' dedi. Başımdan kaynar sular dokuldu bu meseleyi o kadar cok taktım ki gece ruyalarıma bile girdi. Ondan sonra film koptu zaten bende. Ben ters davranmaya başladım bana zaten devamlı oğlum oğlum boyle ben dengeyi kuruyorum diyor ama bence hayır bana en son oğlum senden kıymetli, onu istemeyen benide istemez, defol git o zaman dedi.

Ben emek verdim 1.5 sene oldu bırakması cok zor benim belkide takığım bilmiyorum ama cok yıprandım. Ailemden ya da cevremden kimse bilmiyor beni tutup sarsacak ya sen ne yapıyorsun kendine bunu mu reva goruyorsun diyecek birisi yok. ben mantıken bitmesi gerektiğini biliyorum ama kalben..sevgim ağır basıyor. Onun beni tınlamaması, hele muhatap almamasına cok icerliyorum. Kendime diyorum ki bu adam dul 13 yaş buyuk oğlu var eğitim durumunuz eşit değil sen ondan uzunsun annenin karşına cıkarsan ne der diyorum ama orda kalıyor sadece. Ben ilk 6 ay cocuğa karşı boyle değildim. Ama cocuk yuzunden o kadar cok planım bozuldu ki, o kadar cok beni ezip gecti ki 1 hafta 1 ay onceden gununu kararlaştırdığım şeyler bir anda bozuldu. Annesi desen cumadan yolluyor babaya her tatilerde hafta ici eve 8-10 arası geliyor annane bakıyor cocuğa bir hafta sonu demez mi insan hafta ici al ben oğlumla pazar kahvaltısı yapacağım hic duymadım.

1.5 senedir..Bu durumun evlilik hayatımı cok etkileyecek hatta benim icin cocuk cok onemli cocuğumuz olsa ona tam olarak ilgi gostermeyeceğini duşunuyorum onada dedim hayır ne alakası var etle tırnak ayrılır mı diyor. Evlenirsek bazen hafta ici bazen hafta sonu alacağım cocuğu diyor. Bizim planımıza bağlı sen sadece ablalık yap ben senden başka sorumluluk beklemiyorum diyor ama ben annesinin ilgilenmediğini gorduğumden babasına cok bağlı cocuk biliyor annesinin ilgilenmediğini yapamıycağız gibime geliyor. Kendi cocuğum olsa onu babasından cok severim ama direk eşime oğlum senden kıymetli denmez ya ben demem ama o bana dedi kızgınlık anında soyledim diyor. Beni oğlu icin hep ezip gecicek gibi me geliyor ki şimdi bile boyle ben bekar olduğum icin anlayamıyorum onu. Bırakmam lazım biliyorum ama bir turlu olmuyor yapamamadım bana yol gosterir misiniz cunku tek buraya derdi mi yazıyorum