Merhaba kk nin akıllı hatunları. Daha once kaynamamakta ilgili konularımı hatırlayan vardır belki gerek lohusalığımo burnumdan getirmeleri haddini bilmez patavatsızca lafları vs. Şimdi benim kaynana onu yaparım bunu yaparım diye atıp tutan millete hava atmayı cok seven ama iş icraate gelince otasan yok olan biri. Bana surekli siz cocuk hapın ben gelir bakarım şunu yaparım bunu yaparım siz yeter ki torun verin diyen kadın torun olduktan sonra hic gelmez oldu. Bir şeye ihtiyacınız var mı diye bile sorma oldu sormasın cok şukur ihtiyacımız Yok cocuğu da ona guvenerek yapmadık ama o zaman yaparım diyip hava atmasın millete derdim hep. Şimdi benim oğlu doğduğunda herkese sunnet ettirdiklerinde ben geleceğim Mevlut sunnet duğunu her şeyi yapacağım hevesim var diye herkese ozellikle de anneme hava attı ben torunoma en guzel sunnet duğunlerini yapacağım diye. Her neyse biz oğlumu mecburiyetten sunnet yaptırmakta zorunda kaldık. Bu arada ben sunnet duğunu filan sevmeme yapmak da istemem belki en fazla Mevlut diye duşundum ben. Şimdi biz kv ye sunnet edeceğiz dedik kadın resmen duymamış gibi davrandı. Tekrar tekrar soyledi eşim haftaya sunnet olcak diye bu arada eşim telefonla konuşuyordu ben sadece duydum. En son iyi oğlum yaptırın dedi başla bir şey demedi kapattı telefonu. Sonra ben tabi şok oldum annen niye boyle yaptı gelmeyecek mi dedim o kadar şunu yaparım bını yaparım diye atıp tutan kadına ne oldu dedim. Sonra eşim ertesi gun tekrar aradı anne sunnete gelmeyecek misin dedi o da oğlum gelemem burda işim var kardeşini bırakmam dedi ki kardeşi dediği de 30 yaşında bekar erkek. Bırakamayacak bir durum yok. Sonra bana annemin işi varmış gelemem dediğini soyledi ben de iyi tamam ama keşke daha once sırf hava atmak icin onu yaparım bunu yaparım demeseydi dedim. Ki Bu arada ben işe başladım annem baktı bira ama kadının ciddi sağlı sorunları var bakamadı bakıcı tutmaya karar verdik ama hemen bulamadık annemin de bakamayacağı 1 haftalık surecte gelir misin dedik ama gelmedi resmen rezil olduk zor bela izin alıp bir şekilde hallettik yani asla yanımızda olmadı. Tum bunlar yetmezmiş gibi sunnetten bir gun once beni aradı dediği laf şu BEN GELEMİYORUM AMA BEN ORDAYMIŞIM GİBİ SĞNNETİNŞ GUZEL YAPIN EN İYİ DOKTORA GOTURUN BEM YOKUM DİYE BOŞVERMEYİN GOZUM UZERİNŞZDE ONA GORE. Yani ben de şarterler attı kapatıyorum dedim kapattım ona laf edemedim bile sinirimden ne demek ben yok yokum diye boşvermetin kadında ne bir mahcubiyet ne bir şey bir de gozumun icine baka baka yalan soyluyor bem gelirsem dayanamam tansiyonum cıkar diye ki kulliyen yalan. Şimdi ben bir daha konuşmadım sinirlerim bozulmasın diye . Ben bu kadına nasıl cevap vereyim ki cuk otursun icimim yağları erisin kadın tavır yapmaktan konuşmamaktan anlamıyor ona oyle bir laf etmeliyim ki biraz da onun icine otursun