Merhaba hanımlar bu konuyu bir arkadaşım acmam icin rica etti yazılanları o da okuyacak.
Arkadaşımın 1.5 yıllık uzak mesafe ilişkisi var ama oğlan yurtdışında yaşıyor kız Turkiye ’de. İlk ilişkileri başladığında oğlanda Turkiye ’deydi sadece 5 gun gorduler birbirlerini ve hemen sevgili oldular oğlanda yurt dışına gitti. Başlarda guzel gidiyordu ama sonradan oğlan arkadaşımın gecmişini kurcalamaya başladı eski sevgilileri cinsellik yaşayıp yaşamadığı vb. Ve bazı şeyler oğrenmiş cok kavga ettiler bir ay konuşmadılar sonra tekrar barıştılar. Ve arkadaşıma goz actırmıyor oraya gidemezsin kafede oturamazsın şoyle yapamazsın boyle yapamazsın gibisinden ama aynı zamanda evlilik lafı da ediyor. Seneye nişanlanırız sonra da evleniriz diye. Gecen gun arkadaşımın parası bitmiş okula gidemedi ailesi de gununden once gondermiyor sevgilisine dert yanmış napsam acaba diye. Sevgilisi de beni ilgilendirmez ben sana demiştim idareli harcasaydın demiş arkadaşım bir şey dememesine rağmen trip atıp durma deyip kufur etmiş. Arkadaşım daha once bu cocuğun parası bittiğinde bir cok kez para gondermişti. Ben ayrıl diyorum ama aşığım nasıl yapıcam onun da beni sevdiğini duşunmuştum diyor. Sizce bu şekilde aşk olur mu? Bana ikisi de takıntı yapmışlar vakit geciriyorlar gibi geliyor. Toplamda birbirlerini 1 ay yuzyuze anca gormuşlerdir. Yorumlarınızı bekliyorum
Uzak mesafe ilişkisi
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Uzak mesafe ilişkisi