Herkese merhabalar kızlar.. nerden başlamalıyım bilmiyorum

eşimle 8 yıllık bir beraberliğin ardından evlendim 3 yıllıkta evliyim yani coookkk hasretlikler sonucunda evlendik şimdi birde bebeğim var hayatımda herşey cok guzel belki herkesin istediği ama sahip olamadığı bir cok şeye sahibim. Eşimin ailesini cok cok severim onlarda aynı şekilde beni ama gelin gorun ki bizler farklı şehirlerdeyiz gelip kalmaları falan bende stres yapıyor ben birinde yatılı kalmaktan hic hoşlanmam hep karşımdakini duşunurum belki işleri olur rahat edemezler vs biraz fazla duşunceliyim ustelik calışıyorum ve sanırım karşımdakilerdende hep bunları bekliyorum sanırım burda yapıyorum hatayı herşeyi kafama takıyorum bir yıl sonra olacak birşeyi dahi şimdiden duşunmeye başlıyorum geceleri uykumdan uyandığımda bile duşunecek kadar

birşeye cok mutlu oluyorum ve bu en fazla yarım saat suruyor eşime yansıtıyorum onuda uzuyorum hatta kendime kızıyorum engel olmaya calışıyorum ama yapamıyorum uc defa destek aldım ama hep aynı ilaclar ve bende hicbir değişiklik yapmadı bıraktım. Kendime diyorum ki sabret bu istemediğin şey bi kac gun sonra bitecek ama yok beynimi yiyorum yardım edin bana kendimi yıpratmaktan yoruldum