Uykularıma bile girmeye başladı :(
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Uykularıma bile girmeye başladı :(
-
03-10-2022, 01:56:26Merhabalar, boğulacak gibi hissedip bir şekilde paylaşmak istedim. Erkek arkadaşımın bir arkadaş grubu var erkekli kızlı. Onlarla takılıyoruz ara sıra. Erkek arkadaşım surekli birilerine takılır, sataşır, boyle iletişim kuruyor, tarzı boyle gibi. Bir kız var bu gruptan, maşallah cok guzel , bir suru de guzel ozelliği var, dini yonden kuvvetli biri, tesetture tam uygun giyinen hafız bir kız hem de cok cok sosyal, atılgan biri. Sevgilim ona da takılıyor, ama bir yerden sonra anlamadığım bir şekilde aşırı gozume batmaya başladı. O kadar on numara bir kız ki kendim pek cok konuda ondan eksik olduğumdan ona bir bakışını bile kıskanmaya başladım. Yemin ederim ruyamda bile o kızla alakalı bir şey oluyor ve kavga ediyoruz. Sanki o onun kriterlerine cok uygun biriymiş de bir anda o bunu farkedip aaaa abi bu kız aynı ben diyecek ve ilgi duyacakmış gibi hissediyorum. O kadar takılıyor ki ona. Sorunca diypr ki sen de iyisin kızla bizi de biliyor ben pnun rahatlığıyla boyle yapıyorum sacmalama diyor. Ortamda o kızın anlattığı bir konuya ilgi gosterse bile hemen tabi bak nasıl ilgiyle dinliyor diye duşunmeye başladım. Kafayı yicem ne yapmalıyım, allah aşkına bir tavsiye verin ne yapıcam